Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 martie 2011









Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval
4 pulpe de pui
sare
piper /rasnita piper cu lamaie Kotanyi
4 linguri pline cu cascaval razuit marunt
2 felii de paine prajita pt.pesmet
pt.maioneza:
1 galbenus de ou de gaina fiert
1 galbenus de ou de gaina crud
ulei
sare
piper /rasnita piper cu lamaie Kotanyi
2 catei de usturoi
3 linguri de iaurt
pt.garnitura:
4-5 cartofi de pus la tava rondele ,
iar pt.salata:

morcov,
ardei colorati,
ceapa verde,
sos vinegreta,
2 ardei iuti,
patrunjel.
Se spala bine pulpele de pui, se ung cu ulei, se dau cu sare
, piper
si daca va plac si alte condimente(eu am mai pus putin din rasnita cu ciuperci, verdeturi si sare de mare iodata). Se aseaza in tava si cu rondele de cartofi in jur. Pe fundul tavii se toarna o cana de apa usor calduta. Se picura iar ulei peste tot si se dau la cuptor pana ce se fac cartofii bine iar pulpele sunt aproape gata.

Apoi se scot pulpele si se aseaza pe un gratar cu picioruse-se poate folosi cel de la cuptorul cu microunde.

Se pregateste maioneza din galbenusuri, sare, piper, iaurt si ulei dupa care se adauga si usturoiul tocat.A poi se pune cu lingura pe deasupra fiecarei pulpe. Peste aceasta maioneza se pune si cascavalul razuit marunt, apoi pesmetul din paine prajita. Se da iar la cuptor, gratarul cu pulpele fiind asezat pe o tavita cu margini inalte in care am pus apa.S e lasa pana se rumenesc pulpele. Se servesc cu cartofi la tava si salata de cruditati.Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu